Tervetuloa kulttuurikeskus Bulevardi Foorumiin

Bulevardi Foorumi on kulttuurikeskus Helsingin ydinkeskustassa. Se järjestää kohtaamisia eri alojen opiskelijoiden ja ammattilaisten välillä ja pyrkii edistämään ihmisten tasapainoista kehitystä ja toimimista  yhteiskunnan hyväksi.

Bulevardi Foorumin toiminta

Kulttuurikeskus Bulevardi Foorumi järjestää monenlaista toimintaa, joka edistää ihmisten tasapainoista kehitystä ja toimimista yhteiskunnan hyväksi. Toiminta on suunnattu sekä opiskelijoille että työssä käyville ihmisille. Seminaarien ja luentojen lisäksi kulttuurikeskuksesta löytyy lukusali ja kirjasto.

Toiminta perustuu kristillisiin arvoihin ja katoliseen ihmiskuvaan. Siinä korostetaan jokaisen henkilökohtaista vapautta ja vastuuntuntoa sekä kunnioitusta ihmisen koko persoonaa kohtaan. Toimintaan voivat osallistua vakaumuksestaan riippumatta kaikki, jotka kunnioittavat kulttuurikeskuksen perusperiaatteita.

Vuonna 1987 perustetun kulttuurikeskuksen perinteisintä toimintaa ovat olleet asiantuntijaluennot. Muuta toimintaa on ollut mm. hyveet, työ ja johtajuus -seminaarisarja.

Bulevardi Foorumi järjestää myös hengellisiä tilaisuuksia, joista vastaa katolisen kirkon personaaliprelatuuri Opus Dei.